product-prev-00

Ruris - RXI4645E - Fűnyíró 1 akkumulátorral, Lítium-ion, 40 V, 5 Ah, 46 cm, 50 L

Egyedi termékkód: 4645e2023
Produs indisponibil
Acest produs nu mai face parte din oferta AtelierulTau.ro.

Leírás

A RURIS RXI4645e akkumulátoros fűnyíró kiváló választás mindazok számára, akik környezetbarát és csendes megoldást szeretnének a fűnyírásra, üzemanyag vagy állandó áramforrás nélkül. Ez a fűnyíró kefe nélküli villanymotorral van felszerelve, amely hatékonyabb és halkabb, mint a kefemotorok, könnyű és hatékony fűnyírást biztosítva.

Ruris Alfa UP innováció
A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az akkumulátor még hosszú tárolási idő után is használatra kész lesz. A RURIS ALFA UP innováció a 6-12 hónapos tárolás után az akkumulátor újraindítását lehetővé tevő funkció révén számos előnnyel jár a Li-Ion akkumulátorral működő kertészeti berendezések számára, megvédve az akkumulátort a sérülésektől.

Cserélhetőség és sokoldalúság
Egy RURIS termék megvásárlásával kertje most kedvezményes áron élvezheti az összes RURIS berendezés előnyeit, mivel a Li-ion akkumulátorok cserélhetők. A RURIS RXI4645e fűnyíró fel van szerelve egy porttal az akkumulátor számára, de egy porttal a tároláshoz is, amely lehetővé teszi a gyors cserét.

Teljesítmény
A nagy teljesítményű, 40 V 5 Ah Li-Ion akkumulátor elegendő autonómiát biztosít nagy füves terület lenyírásához újratöltés nélkül, a 6 fokozatban 25-80 mm között állítható munkamagasság pedig lehetőséget kínál az egységes, ill. hogy az optimális szinten gondoskodjon a gyepről.
A RURIS RXI4645e fűnyíró munkaszélessége 460 mm, ami azt jelenti, hogy rövidebb idő alatt nagyobb füvet nyírhat anélkül, hogy túl sok erőfeszítést kellene tennie. Könnyen kezelhető és rugalmasan használható, így a kert vagy a pázsit bármely területén dolgozhat. A begyűjtés, a visszadobás, az oldalra dobás és a talajtakarás több funkciója lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a gyep preferenciáitól vagy sajátos igényeitől függően válassza ki a levágott fű összegyűjtésének és evakuálásának módját.
A RURIS RXI4645e fűnyírót maximum 600 négyzetméteres gyepfelületre ajánljuk a hatékonyság és az optimális teljesítmény biztosítása érdekében. A masszív és strapabíró fémház megvédi a fűnyírót a használat közbeni sérülésektől és kopástól, így biztosítva a hosszabb élettartamot. A 200Wh összteljesítmény a fűnyíró erős és hatékony teljesítményét jelzi, a gép 23 kg-os súlya pedig nem befolyásolja a kényelemet és a manőverezhetőséget a használat során.
A nagy kerekek, amelyekkel az autó fel van szerelve, nagy pontossággal biztosítják a tapadást, aminek köszönhetően kiválóan tud kezelni dombos pázsitot vagy csúszós felületeket.

Biztonság
A RURIS RXI4645e fűnyíró biztonsági kulccsal van felszerelve, amely eltávolítható a motor áramellátásának megszakításához. Ez a funkció extra biztonságot nyújt, ha az autót felügyelet nélkül hagyják, vagy az ellenőrzési és tisztítási munkák során. Ezenkívül az akkumulátorvédő tok mágneses zárással rendelkezik, amely tökéletes zárást biztosít, védve az eső vagy a por behatolásától.

Hordozhatóság
A RURIS RXI4645e akkumulátoros fűnyíró másik fontos előnye a hordozhatóság. A tápkábel hiánya, valamint az erős és könnyű akkumulátor miatt a felhasználók bárhol vághatnak füvet anélkül, hogy az áramforrás jelenléte vagy a korlátozott kábelhossz korlátozná őket. Ezenkívül a Li-Ion akkumulátor újratölthető, ami gazdaságosabbá és kényelmesebbé teszi a trimmer használatát, mint a cserélhető akkumulátorokkal rendelkező modelleknél.

Ökológiai
A kefe nélküli motorral és Li-Ion 40V 5 Ah akkumulátorral felszerelt RURIS RXI4645e fűnyíró másik előnye, hogy nem bocsát ki kipufogógázt, amiEz teszi környezetbarátabbá és környezetbarátabbá, mint a benzinmotoros modellek. Ezenkívül az elektromos motor karbantartása egyszerűbb és olcsóbb, mint a benzinmotoré, mivel nem igényel olajcserét és egyéb kapcsolódó karbantartást.

Alacsony zaj
A Ruris RXI4645e fűnyíró halkabb is, mint a benzines változatok, így alkalmas lakónegyedekben vagy otthonok közelében történő használatra anélkül, hogy zavarná a szomszédokat. Ezen túlmenően, mivel nem kell tankot benzinnel tölteni és gyúlékony folyadékokkal keverni, az elektromos trimmer használata biztonságosabb és egyszerűbb.
A RURIS RXI4645e akkus fűnyíró kefe nélküli villanymotorral kiváló választás azok számára, akik környezetbarát és csendes fűnyírási megoldást keresnek, erőteljes és hatékony teljesítménnyel és nagy fokú manőverezhetőséggel.

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Felhasználási osztály Félig profi
F?gy?jt? térfogat 50 l
Vágórendszer -
sarokcsiszolók NEM
Vágási magasság 25-80 mm
Vágási szélesség 46 cm
Működési jellemzők
Magasságállítási fokozatok 6 trepte
Kibocsátott rezgés érték 1.5 m/s2
Akkumulátor jellemzői
Akkumulátor feszültség 40 V
Akkumulátor-kapacitás 5 Ah
Akkumulátor típus Lítium-ion
Akkumulátorok száma 1
Tartalmak
kiegészit? tartozékok NEM
Kézbesítési készlet 1 akkumulátor, Li-Ion, 40 V, 5 Ah
Akkumulátortöltő
Méretek
Súly 22,95 kg
Zaj
Hangteljesítmény szint - dB
Kiegészitő információk
További információ Motor: elektromos, kefe nélküli
Elemek száma: 1+1 a tároláshoz
Elemcsere: Kézi
Mozgás: kézi
Funkciók: begyűjtés, visszadobás, talajtakarás, oldalra dobás
Javasolt munkaterület: 600 nm
Alvázház: fém
Első kerék átmérője: 8 hüvelyk (20 cm)
Hátsó kerék átmérője: 10 hüvelyk (25 cm)
Jótállás
Magánszemélyekre vonatkozó jótállás 24 luni
Jogi személyek jótállás 12 luni

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.