product-prev-00

Festool - SYS 18V 2x8,0/SCA16 - AkkumulátortöltőLítium-ion, 18 V, gyors töltés

Egyedi termékkód: 577327
180700 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Szerda 25 Sep - Csütörtök 26 Sep

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

A Festool tápkészlet ideális kiegészítője a Festool Basic változatoknak, vagy további akkumulátorokat kínál a műhelyben és az építkezésben. Rendkívül erős és tartós 8 Ah Li-HighPower akkumulátorokkal, amelyek ideálisak a maximális teljesítményigényű termékekhez, mint például a Festool AGC 18 akkumulátoros sarokcsiszoló, a DSC-AGC 18 hordozható akkumulátoros vágórendszer, a HKC-vel ellátott körfűrész kézikönyv 55 db akkumulátoros vagy porszívó CTC MINI/MIDI akkumulátorral. Az SCA 16 gyorstöltő a legrövidebb idő alatt tölti fel őket – aktív hűtéssel, levegő intelligenciával a töltési folyamat előtt és közben az SCA 16 gyorstöltő rendkívül gyors újrafelhasználási kapacitást biztosít az AIRSTREAM akkumulátorok számára: 30 percen belül a kijelző készenléti üzenetéig. És természetesen minden szépen be van csomagolva a Systainer³-be, és a Festool Service teljes körűen biztosított.
Ideális kiegészítő: A 8 Ah-s Li-HighPower akkumulátorok hatalmas teljesítményt mutatnak minden nagy igénybevételű munkavégzés során, és szinte az összes Festool akkumulátortermékkel kompatibilisek. Ideális minden tevékenységhez és 18 V-os eszközökhöz, különös tekintettel a hatalmas teljesítményre és a tartósságra. (Például Festool CTC MINI/MIDI, KSC 60, AGC 18, HKC 55 akkumulátoros porszívókkal való hosszú távú munkához).
A porszívó automatikusan elindul: A szerszám csatlakoztatásakor a Bluetooth akkumulátorok automatikusan elindítják a csatlakoztatott mobil porszívót.
Intelligens bővítmény: A Festool App az akkumulátor Bluetooth funkciójával kombinálva további intelligens funkciók használatát teszi lehetővé, mint például a töltöttségi állapot és egyéb munkaadatok, például a hőmérséklet vagy a töltési ciklusok részletes megjelenítése. A legalacsonyabb töltöttségi állapotú akkumulátor gyors és egyszerű azonosítása érdekében a LED-kijelző villogását közvetlenül az akkumulátoron helyezheti el. Szoftverfrissítések is lehetségesek: Telepítse a legújabb verziót, hogy mindig az eszközök legújabb funkcióival működjön együtt.
Rendkívül gyors töltés: Az SCA 16 AIRSTREAM gyorstöltővel kombinálva gyorsan és hatékonyan tölt, aktív hűtéssel a 30 perces töltési folyamat előtt és közben, amíg a kész üzenet meg nem jelenik.
Biztonságos tárolás: Systainer3-ba csomagolva, összesen négy akkumulátor és két töltő számára elegendő hellyel.
Mobil: A Systainer3-ba csomagolt, motoros Systainer tökéletesen integrálható a botjárműbe, így könnyen szállítható a műhelyből a helyszínre.
Hatékonyabban dolgozik egy rendszerben: a Systainer3 szervezők kompatibilisek egymással, és a Systainer szervezők összes korábbi generációjához, mobil porszívókhoz és sok más rendszertartozékhoz csatlakoztathatók.
Teljesen biztosított. Természetesen az SCA 16 AIRSTREAM gyorstöltőt és az összes akkumulátort a Festool Service teljes körűen biztosítja.
Ideális kiegészítésként a Basic változatokhoz vagy kiegészítő akkumulátorként műhelyben vagy építkezésen.

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Felhasználási osztály Szakmai
Tölt?áram 16 A
Működési jellemzők
gyors töltés Igen
Tölt? típusa alapértelmezett
vezeték nélküli töltés NEM
Kompatibilitás -
Akkumulátor feszültség 18 V
Akkumulátor jellemzői
Kompatibilis akkumulátorok Lítium-ion
Kiegészitő információk
További információ 2 elem BP 18 V, Li 8 Ah HP-ASI
SCA 16 gyorstöltő
Systainer SYS3 M 187 szállító és tároló doboz

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.