product-prev-00
product-prev-1

Festool - TID 18 HPC 4.0 I-Plus + TXS 18-Basic + PSC 420 EB-Basic - Ütőfúró, 18 V + Fúró és csavarhúzó, 18 V + Függőleges fűrész, 18 V, 2 akkumulátor, Li-Ion, 18 V , 4 Ah, 4 speciális tok

Egyedi termékkód: 578026
515350 Ft
Készlet 2 db

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Csütörtök 12 Sep - Péntek 13 Sep

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

Ideális kombináció a következő összeszerelési munkákhoz: ütvefúrógép akkumulátorral, fúró- és csavarozógép akkumulátorral és függőleges lengőfűrész akkumulátorral.
Az erős 18 V-os akkumulátoros szerszámmal és a rendszer praktikus tartozékaival felszerelve ez az akkumulátoros szerszámkészlet ideális kombinációt kínál az igényes telepítésekhez. Mindhárom 18 V-os gép kefe nélküli EC-TEC motorral és ellenálló alkatrészekkel van felszerelve a maximális teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében. A TID kiemelkedik a három sebességfokozatnak és a 180 Nm-es meghúzási nyomatéknak köszönhetően. A TXS 18 rugalmasságot és sebességet kínál a fúráshoz és csavarozáshoz a FastFix interfésznek és a CENTROTEC gyorscsere-tartozékrendszernek köszönhetően. A PSC 420 pedig figyelemre méltó viselkedést biztosít ívelt kontúrokon történő vágáskor, gyors vágási előrehaladást és maximális pontosságot. Biztonságosan tárolható a praktikus Systainer³ szervezőben; kényelmesen szállíthatja a műhelyből a következő telepítési helyszínre az akkumulátoros szerszámokat és a szállítási csomagban található ToolBox-ot. Különleges előny: Az eredeti teljes javítás (az első három évben ingyenes) érvényes az akkumulátoros szerszámokra, sőt az akkumulátorokra, valamint a töltőkre is (további információkért keresse fel a festool.ro/service weboldalt).

Praktikus: ToolBox TB M 137 ingyenes a szállítási csomagban – egymásra rakható szerszámkészlet, amely minden Systainer formátumhoz illeszkedik.
Maximális teljesítmény: az erőteljes kefe nélküli EC-TEC motornak köszönhetően a Combo készlet összes szerszáma lenyűgöző erővel rendelkezik.
Rugalmas akkumulátorrendszer: A nagy teljesítményű munkahelyi alkalmazásokhoz a 4,0 Ah Li-HighPower Compact akkumulátor ideális kombinációja az erőnek, a kompaktságnak és a könnyű használatnak.
TID 18: Az ergonomikus és kompakt kialakítás hosszú távú, erőfeszítés nélküli és precíz munkát tesz lehetővé, még a nehezen elérhető helyeken is.
TID 18: A visszarúgás nélküli érintőleges ütőszerkezet gondoskodik a csuklóról.
TID 18: 1/4 hüvelykes adapter szerszám nélküli rögzítéssel, integrált bittartóval, LED rendszerrel a munkaterület optimális megvilágításáért, övkampók mindkét oldalon rögzítéssel.
TXS 18: lenyűgöző ergonomikus forma és kis súly a könnyű fúráshoz és csavarozáshoz.
TXS 18: gyors és szerszámmentes újraszerszámozás fúráshoz, csavarozáshoz, süllyesztett fúráshoz és süllyesztett csavarozáshoz a FastFix interfésznek köszönhetően.
TXS 18: számos tartozék sokoldalú alkalmazásokhoz. Minden jelenlegi 18 V-os csavarhúzó-tartozék kompatibilis a TXS 18-mal.
PSC 420: Kiemelkedő viselkedés ívelt kontúron történő vágáskor a penge 3 pontos megvezetésének és a torziós merev emelőrúdnak köszönhetően.
PSC 420: Könnyű kezelhetőség a Softgrip fogantyúnak és az ergonomikus formának köszönhetően.
PSC 420: Gyors csererendszer, kulcs nélkül, asztalokhoz, rögzítő lábakhoz és fűrészlapokhoz.
Mobil: A Systainerbe csomagolt akkumulátoros szerszámok tökéletesen beilleszthetők a bott járművek berendezésébe az egyszerű szállítás érdekében a műhelytől a telepítési helyre.

Műszaki adatok

Tartalmak
Kézbesítési készlet 1 x Festool - TID 18 HPC 4.0 I-Plus - Ütőfúró
2 akkumulátor, Li-Ion, 18 V, 4 Ah BP 18 Li 4.0 HPC-ASI
TCL 6 gyorstöltő
Övcsipesz
Systainer SYS3 M 187 szállító és tároló doboz

1 x Festool - TXS 18-Basic - Fúró- és csavarozógép
BF-FX 10 gyorstokmány
Övcsipesz
Systainer SYS3 M 187 szállító és tároló doboz

1 x Festool - PSC 420 EB-Basic - Függőleges fűrész
2 függőleges fűrészlap
forgács elleni védelem
Systainer SYS3 M 187 szállító és tároló doboz

1 x Festool - Systainer SYS3 TB M 137 szállító- és tárolótáska

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.