product-prev-00

Ruris - 3044e - Fűkasza 2 akkumulátorral, Lítium-ion, 20 V, 4 Ah, 300 mm, Kés 3 foggal

Egyedi termékkód: 3044ea2024
72650 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Csütörtök 24 Oct - Péntek 25 Oct

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

A RURIS 3044e akkumulátoros fűnyíró egy kerti szerszám, amely két 20 V-os 4 Ah Li-Ion akkumulátorral működik. Ennek a szerszámnak az az előnye, hogy csendesebb és könnyebben kezelhető, mint a belső égésű motoros láncfűrészek, mivel nem igényel üzemanyagot és nem bocsát ki kipufogógázt.
Ezen előnyök mellett az akkumulátoros láncfűrészek nagyobb mozgási szabadságot kínálnak a felhasználónak, és nem függenek elektromos kábeltől.

Ruris Power Alfa UP innováció
A RURIS Power Alfa UP innovációnak köszönhetően a felhasználók azzal az előnnyel rendelkeznek, hogy az akkumulátor akkor is használatra készen áll, ha a gépet hosszú ideig használat nélkül tárolták.
Pontosabban, a 6-12 hónapos tárolás utáni újraindítást lehetővé tevő funkció számos előnnyel jár a Li-Ion akkumulátorokon működő kertészeti berendezések számára, megvédve az akkumulátort a sérülésektől.

Cserélhetőség és sokoldalúság
Egy RURIS termék megvásárlásával kertje a cserélhető Li-ion akkumulátoroknak köszönhetően csökkentett áron élvezheti az összes akkumulátoros gépünket. Gyakorlatilag a láncfűrészből származó ugyanaz az akkumulátor használható például akkumulátorfúvó esetén is.

Teljesítmény
A RURIS 3044e akkumulátoros fűnyíró kefe nélküli villanymotorja előnyt jelent, mert nem igényel karbantartást, és hosszabb az élettartama, mint a kefemotoroké. A 160 Wh összteljesítmény az akkumulátorban tárolt energia mennyiségét jelenti, és ez az érték azt jelzi, hogy a láncfűrész a használat intenzitásától függően több órán át használható.
A 300 mm-es huzalvágási átmérő és a 255 mm-es késvágási átmérő lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a munkafelülettől és az Ön igényeitől függően többféle vágási lehetőség közül válasszon. A 26 mm-es csőátmérő és a merev és moduláris erőátviteli tengely fokozott stabilitást biztosít a használat során, ami precízebb és hatékonyabb vágást eredményez.

Kényelem
A két szegmensű ergonomikus fogantyúk kényelmes fogást és könnyű kezelést biztosítanak a láncfűrésznek, míg az alacsony rezgésszint csökkenti a használat közbeni fáradtságot. Ezenkívül a 3,8 kg-os súlya megkönnyíti a láncfűrész kezelését és szállítását.

Ökológiai
A RURIS 3044e akkumulátoros vállkasza másik fontos előnye, hogy nem bocsát ki kipufogógázt, így környezetbarátabb és környezetbarátabb megoldás, mint a benzinmotoros modellek. Ezenkívül az elektromos motor karbantartása egyszerűbb és olcsóbb, mint a benzinmotoré, mivel nem igényel olajcserét és egyéb kapcsolódó karbantartást.

Hordozhatóság
A tápkábel hiánya és a nagy teljesítményű és könnyű akkumulátor miatt a felhasználók bárhol lenyírhatják a füvet anélkül, hogy az áramforrás jelenléte vagy a korlátozott kábelhossz korlátozná őket.

Alacsony zaj
A RURIS 3044e akkumulátoros fűnyíró halkabb is, mint a benzines változatok, így alkalmas lakónegyedekben vagy otthonok közelében történő használatra a szomszédok zavarása nélkül.
Ezen túlmenően, mivel a felhasználónak nem kell benzinnel töltenie a tartályt, és nem kell gyúlékony folyadékokkal kevernie, az ilyen típusú láncfűrész használata biztonságosabb és egyszerűbb.

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Alapvágás tartozék Kés 3 foggal
Felhasználási osztály Félig profi
sarokcsiszolók NEM
Vágási átmér? 300 mm
Működési jellemzők
Kibocsátott rezgés érték - m/s2
Alapjárati fordulatszám - rpm
Akkumulátor jellemzői
Akkumulátor feszültség 20 V
Akkumulátor-kapacitás 4 Ah
Akkumulátor típus Lítium-ion
Akkumulátorok száma 2
Tartalmak
kiegészit? tartozékok NEM
Kézbesítési készlet 2 akkumulátor, Li-Ion, 20 V, 4 Ah
Akkumulátortöltő
Méretek
Kaszagép súlya 3.8 kg
Zaj
Hangteljesítmény szint - dB
Kiegészitő információk
További információ Vágási átmérő: 300 mm (drót) / 255 mm (kés)
Jótállás
Magánszemélyekre vonatkozó jótállás 24 luni
Jogi személyek jótállás 12 luni

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.