product-prev-00
product-prev-1

Ruris - Navigator 99 - Utánfutó tartozék, DAC 6000K, DAC 6500K, DAC 7000K, 7500ACC, 6500CRT, 7800CRT

Egyedi termékkód: 19912020
Produs indisponibil
Acest produs nu mai face parte din oferta AtelierulTau.ro.

Leírás

A Navigator 99-et a RURIS mérnökei úgy tervezték, hogy minden mezőgazdasági igényt kielégítsen, és kompatibilis legyen a láncfűrészek és kotrógépek széles választékával. Felszerelhető ekével, kultivátorral, vetőgéppel, burgonyaültetővel, burgonyaeltávolítóval, hóekével.

Kényelmes és ergonomikus
Az új ülésnek köszönhetően a 99 RURIS navigátor kényelmet nyújt utazás közben. Ergonomikus kialakítású, kényelmes pozíciót kínál a felhasználónak a mezőgazdasági munkák során. Ezenkívül a csillapító modulnak köszönhetően csökkennek a durva terepen történő utazás során fellépő ütések.
Ezenkívül a Navigator 99 mechanikus rendszerrel van felszerelve a tartozékok felemelésére és leengedésére használat közben, amely jobb manőverezhetőséget és egyszerű pozicionálást tesz lehetővé.
A RURIS tartozékcsatlakozó eszköz emelő- és vezetőrendszere megfelelően van elhelyezve, hogy biztosítsa a tartozék pontos rögzítését, magas fokú hatékonyságot bizonyítva a mezőgazdasági munkák során, és így a Navigator 99 RURIS megfelelő választás azok számára, akik kiemelkedő teljesítményt keresnek a mezőgazdaságban. ágazat.
Ugyanakkor a Navigator 99 RURIS egy hidraulikus fékkel van felszerelve, amelyet úgy helyeztek el, hogy könnyen elérhető legyen, ha csökkenteni kell a sebességet vagy le kell állítani a tartozékot.
A hidraulikus fékrendszer az átadó tömlőoszlopból származó folyadékot használja fel a féknyomaték továbbítására a két ferrodu fékbetétre, amelyek aztán a szellőző tárcsára hatnak, amelyet a RURIS mérnökei kifejezetten ilyen alkalmazásra terveztek.
Ez a hidraulikus fékkonfiguráció pontos és hatékony fékezést biztosít minden terepviszonyok között, és úgy lett kialakítva, hogy biztonságos és megbízható vezérlést biztosítson a rászerelt mezőgazdasági munkák során.

Ellenálló
A gép tengelykapcsolóját képező acélcsövek kiváló minőségűek, így biztonságosabb és stabilabb csatlakozást biztosítanak. Ez a fejlesztés megakadályozza a rendszer idő előtti kopását vagy károsodását használat közben.

Biztonság és védelem
Ezenkívül a gépet a csapágyak védelmére szerelték fel, hogy megvédjék azokat a mechanikai sérülésektől, a korróziótól és más olyan külső tényezőktől, amelyek csökkenthetik élettartamukat, és megakadályozzák az idegen részecskék, például por, szennyeződés és törmelék behatolását. a csapágyak idő előtti kopásához vagy blokkolásához vezethet, és javíthatja a kezelők biztonságát, mivel a védőburkolatok megakadályozhatják a gép mozgó alkatrészeinek való kitettség által okozott baleseteket és sérüléseket.

Szállítás
A 99 RURIS navigátor könnyen szállítható és összeszerelhető, mivel a tartozéktartó eltávolítható. Ez a funkció megkönnyíti a tartozék kezelését, szállítását és tárolását különböző helyeken, az össze- és szétszerelési folyamat pedig gyorsabbá és egyszerűbbé válik a felhasználó számára.

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Felhasználási osztály Félig profi
Kompatibilitás DAC 6000K, DAC 6500K, DAC 7000K, 7500ACC, 6500CRT, 7800CRT
Mennyiség 1 buc

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.