product-prev-00
product-prev-1

Ruris - RM420 - Láncfűrész benzinmotorral, 2.8 LE, 40 cm, 45,4 cm3

Egyedi termékkód: 420rm2022
81100 Ft
Készlet 2 db

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Csütörtök 10 Oct - Péntek 11 Oct

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

A RURIS RM420 2,8 LE-s motorú, erős, strapabíró és könnyen kezelhető láncfűrész tűzifa vágására, kis és közepes méretű fák kivágására, cserjék eltávolítására, ritkítására, korhadt fa, törzsek, hajtások ágainak eltávolítására, valamint mint a faszerkezetek készítéséhez.
Ideális kombinációt biztosít a megnövekedett hatékonyság és az optimális ergonómia között, minden kihívást könnyű tevékenységgé alakítva.

Változatos munkákhoz használható
A kis súly és a nagy teljesítmény, valamint a robusztus motor kombinációja teszi ezt a többfunkciós láncfűrészt alkalmassá sokféle munkára. A RURIS RM420 láncfűrész többféle célra használható. Ajánlott:
-faritkítási munkák;
- puha és kemény fa vágása;
- építmények;
- tűzifa vágása 800 mm átmérőig.

Jellemzők
A RURIS RM420 láncfűrész professzionális Oregon lánctalppal és lánccal, valamint Walbro karburátorral van felszerelve, amely a karburátorpiac világelső.
A professzionális Oregon sínnel és lánccal felszerelt felszerelés ellenállást, minimális fogyasztást és állandó üzemanyag-utánpótlást biztosít, függetlenül attól, hogy hol tartják, és milyen körülmények között használják a láncfűrészt.
Az Oregon sín és lánc nagyobb hatékonyságot és pontosságot biztosít a favágásban, kifejezetten a maximális teljesítményt, tartósságot és sokoldalúságot igénylő szakemberek számára.
A sín és az Oregon lánc speciális kialakítása révén meghatározható a kenéshez szükséges optimális olajmennyiség áttétele.
A Super Easy Start indítórendszernek köszönhetően a RURIS RM420 láncfűrész egyszerűen, egyetlen húzással indul, anélkül, hogy visszarúgást tapasztalna.
Az üzemanyag-szivattyú megnyomásával az üzemanyag a karburátorba kerül, csökkentve az indítási löketek számát a láncfűrész hosszabb üzemszünete után.
Az önindító kialakítása könnyebb húzást és gyorsabb indítást biztosít.
A Vortex centrifugális légtisztító rendszer segít csökkenteni a kopást és hosszú élettartamot garantál.
A RURIS RM420 láncfűrész átlátszó ablakkal van ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy folyamatosan, gyorsan és pontosan figyelje és figyelje az üzemanyagszintet a tartályban.
A RURIS RM420 láncfűrész a vázban található kulccsal van felszerelve a gyújtógyertyához, a lánc könnyebb nyújtásához, valamint a sín gyors és egyszerű nyitásához, egyéb szerszámok nélkül.
A RURIS RM420 láncfűrész magnézium vázzal van felszerelve, amely növeli a tartósságot és a fa ütésállóságát, valamint csökkenti a láncfűrész tömegét, tökéletes egyensúlyban tartva azt.
A RURIS RM420 láncfűrész funkcióinak segítségével a megnövelt hatékonyság és az optimális ergonómia ideális kombinációját biztosítja, minden kihívást könnyű tevékenységgé alakítva.

Fokozott kényelem
A RURIS RM420 láncfűrész csillapítási pontjainak felelősségteljes kialakítása révén a rögzítési pontokban lévő erős rezgések jelentősen csökkennek, így hosszú távon elkerülhető a kéz és a kar véröblítési zavara.
A Super Easy Start indítórendszer a kompresszió alakulásától függően veszi fel az erőt és engedi el, egységes indítási folyamatot határoz meg, visszarúgás nélkül, anélkül, hogy megterhelné a felhasználó izmait és ízületeit.
A RURIS RM420 láncfűrész kezelőszervei, mint például a hideg- vagy melegindítás, a működtetés és a leállítás könnyen elvégezhetőek, mert a felhasználó számára elérhető távolságban vannak, magas fokú kényelmet és biztonságot biztosítva.

Új dizájn
A RURIS RM420 láncfűrész új kialakítása segíti a hatékonyabb és kényelmesebb működéstlabda.

Könnyen indítható
A Super Easy Start funkcióval rendelkező RURIS RM420 láncfűrész egyszerűen elindítható a zsinór meghúzásával, ha előzőleg a motort használták. Az indítási technológia biztosítja a motor gyors indítását, függetlenül a külső körülményektől.

Könnyű kezelhetőség
A RURIS RM420 láncfűrész könnyen kezelhető és könnyen használható háztartási tevékenységekben, különféle munkákhoz.

Megbízható és robusztus
A megbízható és robusztus RURIS RM420 láncfűrész könnyen működik, és nem igényel túl gyakori karbantartást.

Optimalizált súly
A csekély, mindössze 5,2 kg-os súlynak köszönhetően a RURIS RM420 láncfűrész segítségével a favágás kényelmessé válik, és hosszabb időn keresztül is elvégezhető.

Alacsony üzemanyag-fogyasztás
A RURIS RM420 láncfűrész úgy van felszerelve, hogy megfelelő szintet biztosítson a környezet számára. A csökkentett üzemanyag-fogyasztás annak köszönhető, hogy a láncfűrész gyors sebességet tud bevinni, amelyhez hozzáadódik a vezetősín és a nagy teljesítményű Oregon 3/8 1,3 PM lánc.

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Felhasználási osztály Félig profi
sarokcsiszolók NEM
Pengehossz 40 cm
Üzemanyagtartály térfogata 0,55 l
Olajtartály ?rtartalom 0,26 l
Motor teljesítménye
H?motor teljesítménye 2.8 CP
A motor jellemzői
Henger?rtartalom 45,4 cm3
Működési jellemzők
Kibocsátott rezgés érték 6.09 m/s2
Tartalmak
kiegészit? tartozékok NEM
gyors láncfeszítés NEM
Méretek
Súly 5.2 kg
Zaj
Hangteljesítmény szint - dB
Kiegészitő információk
Penge és lánc csere kulcs nélkül NEM
További információ Modell: RURIS RM420
Motor: Concept Khumma
Működési ciklus: 2 alkalommal
Gyújtásrendszer: Elektronikus
Indítás: Kézi
Üzemanyag: Üzemanyag keverék
Átlagos szénhidrátfogyasztás: 475g/kWh
Üzemanyagkeverék: 25 ml olaj/liter benzin
Walbro típusú karburátor
Lánc osztás/fogak száma: 3/8 1,3PM / 28+1D
Láncfeszesség: Oldalsó kényelem
Láncfék: Igen
Jótállás
Magánszemélyekre vonatkozó jótállás 24 luni
Jogi személyek jótállás 12 luni

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.