product-prev-00
product-prev-1

Ruris - RR240 BRAVO - Benzines fűkaszák, 1 LE, 255 MM, 24 cm3, 2 fogú kés

Egyedi termékkód: 240rr2022
68750 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Csütörtök 11 Iul - Péntek 12 Iul

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

Ruris a pályán a GYŐZELEM!
Nyerj több mint 10 000 nyereményt a helyszínen vagy sorsolás útján.
Kampány időszaka 2024.05.01 - 2024.07.14.
Tekintse meg az összes részletet és regisztráljon ITT .

A RURIS RR240 BRAVO láncfűrész ideális választás gyep-, kert- vagy gyeptisztítási és -karbantartási műveletekhez, amelyek különös figyelmet igényelnek, különösen azokban az évszakokban, amikor a növényzet bőségesen nő, hosszú ideig és nagyobb felületen használható. jelentősen csökkentett súlya miatt.

A RURIS RR240 BRAVO fűnyíró egy sokkal egyszerűbb kezelési alternatívát képvisel, súly, digitális technológia és ár tekintetében könnyebben elérhető. A RURIS RR240 BRAVO fűnyíró megoldást jelent mind a vidéki háztartások számára fű, gaz, bokrok és akár szántóföldi növények vágására, valamint városi környezetben hobbi vagy félprofesszionális tevékenységekhez használható.

A RURIS RR240 BRAVO láncfűrész egy 24 köbcentis 2-ütemű Khumma koncepciómotorral és 255 mm-es vágásszélességgel felszerelt láncfűrész.

A láncfűrész súlya és kialakítása
A RURIS RR240 BRAVO láncfűrész csekély, mindössze 3,8 kg-os súlya az erőssége, amely pozitívan befolyásolja a láncfűrész viselkedését a kezelés során, beleértve azt is, hogy nem csak férfiak, hanem nők is használhatják.

Meg kell jegyezni, hogy a RURIS RR240 BRAVO fűnyíró sokkal kisebb súlyú, mint a piacon lévő többi termék, a kialakítást tekintve pedig kompaktabb és ergonomikusabb, szilárd markolatrendszert képvisel.

Digitális technológia az intelligens munkához
A RURIS RR240 BRAVO Borona másik innovatív előnye a digitális kijelzővel ellátott berendezés, amely 6 funkció teljesítésével biztosítja a jó tevékenység elvégzéséhez szükséges összes információ elektronikus felügyeletét:

Felhasználási idő (teljes/részleges)
Aktuális időjelző
RPM figyelés
Légszűrő karbantartó asszisztens
Gyújtógyertya karbantartó asszisztens
Csökkentő karbantartási segítség
Sőt, a munka közben mindig látható digitális kijelző valós időben kínál minden hasznos információt, és figyelmeztetéseket küld a karbantartáshoz, azzal a céllal, hogy megőrizze a RURIS RR240 BRAVO Motocoasa minőségét, hatékonyságát és élettartamát.

A RURIS RR240 BRAVO láncfűrész magas szintű ergonómiát mutat be, amely állítható ergonomikus fogantyút, egyedi övvel ellátott rögzítési rendszert, axiálisan állítható kürttartót a jobb vezetés érdekében, de rezgéscsillapító rendszert is jelent. típusát, hogy átvegye a fűnyíró működtetése közben kialakuló lökéseket.

A RURIS RR240 BRAVO láncfűrész kürtrendszerrel van felszerelve, integrált kezelőszervekkel és BE/KI kapcsolóval, az összes kapcsoló a láncfűrész fogantyúján található a vezérlés és a biztonság garantálása érdekében.

Az ergonomikus fogantyú állító kampóval rendelkezik a dőlésszög beállításához, így nagyobb kényelmet biztosít a felhasználó számára.

Tekintettel arra, hogy a sebességváltó az egyik legfontosabb alkatrész, a RURIS RR240 BRAVO fűnyíró rugalmas erőátviteli tengellyel van felszerelve, amely biztosítja a motor által generált forgási erő átvitelét az autocuthoz, alacsonyabb rezgésszinttel, mint egy klasszikusban. terjedés.

A felhasználó biztonságát és kényelmét a megerősített konstrukció és a jól kiegyensúlyozott motor biztosítja, amely kevesebb rezgést kelt. Az ergonómikus markolat fokozott kényelmet és a láncfűrész teljes irányítását biztosítja még a legnehezebb munkahelyzetekben is.

A RURIS RR240 BRAVO láncfűrész a következő tartozékokkal rendelkezik: Autocut Bravo, fűvágótárcsa két vágóéllel, egy hevederes heveder.

Általában perA láncfűrészek jótállási ideje körülbelül 2 év, de a RURIS RR240 BRAVO láncfűrészre 3 év garancia vonatkozik, hogy láncfűrésze még hosszabb élettartamot biztosítson.

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Alapvágás tartozék 2 fogú kés
Felhasználási osztály Félig profi
sarokcsiszolók NEM
Vágási átmér? 255 mm
Üzemanyag tartály 0.6 l
Motor teljesítménye
H?motor teljesítménye 1 CP
A motor jellemzői
Motor típus 2 alkalommal
Henger?rtartalom 24 cm3
Működési jellemzők
Kibocsátott rezgés érték 9,93 m/s2
Alapjárati fordulatszám - rpm
Fémkés rögzítésének lehet?sége Igen
Tartalmak
kiegészit? tartozékok NEM
Kézbesítési készlet Kés 2 fog
syst
Egy heveder heveder
Méretek
Súly 3.8 kg
Zaj
Hangteljesítmény szint - dB
Kiegészitő információk
További információ Motor: KHUMMA Concept
Kézi indítás
Üzemanyagkeverék: 25 ml olaj/liter benzin
Átlagos vágási sugár: 2100 mm
Rúdcső átmérője: 24 mm
Jótállás
Magánszemélyekre vonatkozó jótállás 24 luni
Jogi személyek jótállás 12 luni

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.